Karmøygeddon 24

Susperia, ny vokalist

av yngve

10389019 820626644615933 8952343598842607649 NSusperia annonserte i kveld sin mye vokalist, jeg tok en kjapp prat med Bernt om situasjonen.

Det er altså Bernt Fjellestad, som er kjent fra Guardians Of Time, som stepper inn og overtar mikrofonen i bandet. 

Jeg skal ikke påstå at det kom som et sjokk Bernt, at det var du som ble valgt, men nå er du altså offisielt Susperias nye vokalist. Var dette en tung beslutning? At du måtte gå i tenkeboksen i forhold til tidsbruk og hverdagen generelt?

"Det var ikke noen lett beslutning nei, men jeg har hatt det mye moro med Susperia, og det har ikke forstyrret Guardians Of Time før. Jeg digger musikken deres, og det er jo litt stas å være en del av det hele."

Så var det dette med plassering, for Bernt bor på Sørlandet, et stykke unna Susperias rede. Vil du måtte relokalisere deg? Eller vil det bli innøving online på nye låter, og tilpassede øvinger i forkant av turneer/konserter?

"Å langt der ifra! Jeg blir boende på det glade Sørland resten av mine dager :). Det blir nok en del online- og maratonøvinger før eventuelle konserter."

Dette er ikke første gangen Hr. Fjellestad har stått på scenekanten og ledet Susperia i kamp. Du har jo frontet bandet en eller to ganger før, når Pål hadde helseproblemer. Hadde du den gang noen tanker om at dette, dette kunne du ha tenkt deg å gjøre fast?

"Akkurat i de tidene tenkte jeg ikke over det, da hadde jeg det kun moro og elsket å stå på scenen. Så nei, jeg tenkte ikke de baner."

Har du hatt dialog med Pål om dette? Han er garantert happy med at det var du, som har hjulpet ham før, som tok over?

"Jeg har ikke pratet med Pål etter bruddet hans, så jeg tør ikke gjøre meg opp noen tanker om hva han mener. Du får spørre han :)."

Hva vet du om ditt neste move i Susperia? Har du allerede fått oppgaver, studio, konserter?

"Jeg har fått en del arbeidsoppgaver av dem allerede ja, tiden vil vise hva mine moves blir."

Et kryptisk svar der fra Bernt, men jeg vil tro det naturlig er konserter og kanskje studiobesøk som står på planen framover. Da ønsker Heavymetal.no deg lykke til, og satser på at du som vokalist i Susperia blir en force å regne med framover :).

Susperia@Facebook

Guardians Of Time@Facebook