C342cd6b 0dc1 45aa B22a D3aa66cbb9e5 Rockman Hm 2024 500x80 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80 Mt Reklame Banner 032353

Sinnery "Below The Summit"

av yngve

Sinnery Ep 23Selskap: Exitus Stratagem Records/POLYMATH

Release: 29.09.23

Israelittene i Sinnery spiller hard og moderne thrash. 

Sinnery@Facebook

For fans av Metallica, Power Trip og Trivium leser vi i presseskrivet, men jeg synes Sinnery er hardere og vil appellere til litt røffere band enn dette. Men samtidig er det jo en kjent sak at folk liker mye forskjellig, og at bandet vil falle si smak til et bredt spekter av folk.

Ep er et utmerket format for et slikt band for min del, for når det er såpass kompromissløst, er fire låter og kvarteret helt ypperlig. Men jeg tror at de også fungerer på et fullengderslipp, for de leker seg med melodier her og der, og endre tempo og intensitet tidvis. Da er det lettere å holde fokuset oppe for lytteren. Og med det litt oppe til debatt, er det faktisk ikke så dumt å bruke et band som Trivium som referanse :). Men Sinnery er mørkere, med mer thrash og aggresjon.

Bandet spiller kjempebra, soloer fungerer, vokalen er grov, men ikke så grov at det blir growl, energien er der, melodiene flettes inn i gitarspillet, og samlet er ep-en over snittet i sin sjanger. 

Vi setter et pluss i margen for israelittene og følger med når de eventuelt kommer med mer musikk. Sjekk også intervju her på siden nå.

7/10

Tracklist:

  1. Somber
  2. An Ode (Knife Of Erato)
  3. We Just Want You To
  4. Share This
  5. Serene