Rockman Hm 2024 500x80 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Sahg, Konsert i Asker (07.03.14) + eksklusiv 10"-vinylsingel!

av yngve

UnnamedFør Sahg går på, skal to andre band varmer opp publikum; svenskene i Dead And The Living og rockerne i Babylon Bastards. Dead And The Living "...kommer ens ærend fra Sverige for å varme opp."

Sverre opplyser at "...dørene på Baracoa åpner kl. 12 hver dag, også på fredag! På konsertdager er det EGEN matmeny der, og det er også mulig å booke bord for bespisning FØR konsertstart! Det er bord på siden av konsertlokale, men dette er begrenset antall plasser, så her må dere være tidlig ute for å få plass. Ring for bordbestilling så kan du nyte et måltid og drikke før konsertstart!" Her er mail og telefonnummer (40005705) om du ble keen på denne løsningen.

Arrangementet på Facebook

***

Nyhet fra 02.034.14:

Sverre Rokseth og Fresh Tea har skjønt det, for ikke bare slipper man vinyl, og det  med et fett band, det er også snakk om to eksklusive låter - og alt dette på 10"!

Releasedato er neste fredag, 7. mars, og dette er en limitert sak, en dobbel A-side 10" titulert 'Domno Abyssus/Tyrant Empire'. Låtene er fra 05, og altså ikke utgitt før.

Sverre legger til at det kun er snakk om "...300 eksemplarer, og er et samleobjekt av de sjeldne!" Les mer HER.

Sverre sendte over en snutt på den ene av disse to låtene: