Rockman Hm 2024 500x80 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Poetica er tilbake

av yngve

Bandet leverer singel/video.

Alexander, som er en av to vokalister i bandet, tipser Heavymetal.no om dette. 

"Etter et noen stille år grunnet diverse studier og familieforøkelser er Rogalandsbandet Poetica nå tilbake med sin nye singel Awakened Dette blir den første singelen siden Victoria Lerbrekk Sellevold og Alexander Vrtis tok over vokalrollene i bandet, og første låt siden debutplata Somnus Tormentum kom i 2013."

Poetica@Facebook

Låten er mikset av Alexander, mastringen står amerikanske Joel Wanasek, som har jobbet med blant andre Machine Head og den japanske artisten Miyavi.

Om bandet: "Poetica ble opprettet sent 2011 etter at et tidligere metalband skilte lag. Bandet, som var inspirert av en rekke forskjellige sjangere, begynte bandet reisen sin ved å blande 8- og 16-bitssynther med elementer fra gotisk metal. Det resulterte i debutplaten Somnus Tormentum, gitt ut av bandet i 2013 akkompagnert med en musikkvideo til sangen Rest in Peace.

Over årene ble det en rekke endringer på vokalistfronten, før gitarist Alexander Vrtis tok over den mannlige vokalrollen, og Victoria Lerbrekk Sellevold den kvinnelige. Etter litt nedetid de siste årene er nå bandet omsider tilbake med den første låten med disse to nye vokalistene."

  • Victoria L. Sellevold vokal
  • Alexander Vrtis growls, gitar, programmering
  • André Myhre gitar
  • Rolf. A. S. Mellgren bass
  • Marius Mikelsen trommer
Image003