Karmøygeddon 24

Ovërhead + selveste Phil Campbell (Storlien)

av yngve

8164 10153786017526327 2291012483453220516 NI midten av mars stiller Motörhead-tributebandet Ovërhead, godt kjent her på Heavymetal.no, på scenen samme med ingen ringere enn Motörhead-gitarist Phil Campbell. Storlien er, om jeg husker korrekt fra mine yngre år, et vinterferie-sted rett over grensa, i Sverige. Dette bør du få med deg om du henger i nærheten. Jeg måtte jo bare trekke litt i Håvard Hommeland og få litt story på dette. 

Men først, datoene du trenger er 18. og 19. mars, Storlien Høyfjellshotell noteres som lokasjon (tenk Trondheim og rett mot svenskegrensa) og Facebookarrangementet finner du HER

Ovërhead spiller forresten i Kristiansand i morgen kveld, på Onkel Aksel, lørdag 30. januar.

Så Håvard, hvordan ble Ovërheads verden etter at Lemmy døde? Ble det annerledes å være et MH-tributeband? Eller, naturligvis ble det det, men hvordan?

"Vi merket det godt ja. Vi hadde tenkt å ta det rolig i år med Ovërhead etter Ten years of Beerdrinkin & Hellraisin'-turneen i fjor, men den gang ei. Dette er jo hobbyen vår, så det er bare moro!! Det blir travlere enn ever i år, med mange fete konserter på plass allerede, og vi har måtte takke nei til flere allerede.

 Uansett veldig trist med Lemmy og Phil Taylors bortgang, men sånn ble det!"

Ovërhead@Facebook

Nå ser jeg at bandet jo har koblet seg med ingen ringere enn selveste Phil Campbell, gitarist fra Motörhead, hvordan i all verden skjedde dette? Hvordan hadde han hørt om dere?

"Det er Diesel Dahl som har ordnet dette. Jeg kjenner ikke bakgrunn eller noe, vi ble bare spurt, og da var vi selvfølgelig ikke vanskelige å be :).

Hadde vært relativt spaca å si nei til noe slikt ja :)

Og Storlien, stedet jeg kjøpte billig snus i mine veldig unge år, er åstedet for en konsert med Ovërhead og Campell, hva innebærer dette? Er det kvartett som gjelder?

"Blir kvartett ja. Vi har fått tilsendt et knippe låter som skal spilles, så får vi ta resten etterhvert! Blir spilling begge dagene!"

Og hva er planen? Hvor langt går dette? Har dere sett for dere at samarbeidet skal føre med seg flere jobber?

"He-he, hold your horses... Dette er i utgangspunktet et engangstilfelle, meeen you never know hvis det funker bra :). Det er absolutt ingen andre planer nå!! Dette blir jo sinnsykt moro for oss i Ovërhead, og forhåpentlig for publikum og Phil også:)."

Da er info og oppfordring om å stille om du kan overlevert dere lesere. Spre artikkelen, digg Motörhead og tråkk gassen i bånn!