Karmøygeddon 24

Ninth Circle "Jericho Ep"

av yngve

1460090 10151732652361557 1867677772 NSelskap: Black Flame Recordings

Release: Desember 13

Ninth Circle kom for en tid siden ut med nytt materiale, også denne gangen er det hardtslående og moderne metal hvor kvalitetssikringen er upåklagelig.

Bandet har valgt seg en relativt mørk sti når det gjelder lyrikken, hva de vil si og hvor de står vet jeg ikke, men jeg tror nok ikke dette treffer meg helt. De graver i Dante vet jeg, og planen er vel å slippe en trilogi basert på forfatterens verk. Dem om det, musikken får stå som hovedpunkt i denne anmeldelsen - og den skal man ikke kimse av.

Ninth Circle@Facebook

De spiller en form for extrem metal som blandet både aggressiv thrash og dødsmetal. Vokalen er død, men har en skrikende gnist som virkelig har sjel. Riffene er en av styrkene til bandet, og rytmikken. De har veldig lite svakt, lite fyllmateriale både når det gjelder sanger og riff, det låter veldig gjennomtenkt, veldig profesjonelt.

Lyden er enormt bra. Den trøkker deg rett til veggs og sangene bæres fram og styrkes maksimalt. Uansett hvor denne ble spilt, var det en nytelse. Cudos!

Ninth Circle har kvalitetene til å slåss i toppetasjene. Hvor langt de kommer er vel opp til de selv, men sammenlignet med andre band som opererer i denne sjangeren, har de kraftig nok skyts til å imponere. 

Som sagt ble det litt mørk lyrikk for meg, men plages du ikke av slikt er Ninth Circle absolutt et band du bør sjekke ut.

Ninth Circle, godt norsk!

8/10

Tracklist

  1. Wrath of the Lamb
  2. Heretic
  3. Jericho
  4. Serpent’s Kingdom
  5. Believers of the Lie
  6. Mercy