Karmøygeddon 24

Manes, skive og konserter

av yngve

ManesTorstein var spå kul at han oppdaterte oss på det Manes driver på med, og her snakker vi festival i Tsjekkia og Trondheim samt nytt album.

I dag og i morgen spiller trønderne på Brutal Assault i Tsjekkia. "Vi spiller to forskjellige sett, hvorav én klubbkonsert ikveld, og en på hovedscenen i morgen. I tillegg til dette vil det på fredagen være et åpent lytteparty av den kommende skiva Be all End all i en kinosal på festivalområdet. Slayer er headliner, så det kan bli gøy. Vi er nok det nærmeste man kommer den store sjangeren ikke-metall på hele festivalen, og det er også gøy."

Manes Vntrve Flexi 7inch

Albumet jeg sikter til i ingressen heter altså 'Be All End All', release er i oktober via Debemur Morti Productions, som er "...samme selskap som ga ut samleskiva med rariteter kalt Teeth, toes and other trinkets for ikke lenge siden. Jeg tror skiva kan falle i smak, men det gjenstår å se ..."

Det blir forøvrig også utgitt en smakebit fra Be all End all som har fått navnet vntrve. Den slippes i form av en to-spors digital utgivelse samt en limited edition en-spors flexidisk rett i forkant av Brutal Assault." 

Bestill fysisk orange flexi (250 ex) HER, eller dra ned digitalversjonen HER.

Konsert i Trondheim

"Helgen etter Brutal Assault skal vi spille i Trondheim for første gang på nesten ti år. Da er det Pstereo-festival, og Manes spiller klubb-konsert på Dokkhuset ."