Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Lost Society "Terror Hungry"

av yngve

Lost Society Terror HungrySelskap: Nuclear Blast

Release: 01.04.14

Basert på forsiden trodde jeg dette var et typisk retro thrashband som det er for mange på dusinet av.

Det stemte til en viss grad, men det var ikke denne retro svarte og skitne greia, her snakker vi thrash som smaker tidlig 90's. Tempoet er litt merkelig, for ofte spiller de uptempo, men det føles som om det ikke helt stemmer. De kommer ikke helt i mål på enkelte av tempovalgene, men det er kanskje bare meg som er rar.

Lost Society@Facebook

Vokalen er ikke ille, du får en blanding av skrikete thrashing, en litt snakkende vri og noe mørk growl. Ikke ulikt Exodus kanskje?

Produksjonen er bra, men den falt ikke helt i god jord heller. Ihvertfall ikke hos meg. Den er mulig litt tynn? Hihat-en er for fin, og hele greia skulle hatt mer trøkk. Men selve lyden er bra, det høres bare litt for snilt ut. 

Bandet er aggressivt så det holder, men her i huset ble det litt enkelt til tider. De skal ha for når gitarene virkelig finner fram detaljene, som på Lethal Pleasure. Problemet er at vokalen og trommene på versene overskygger riffingen litt, og når disse to elementene er litt neandertalske, blir det litt feil for meg. 

Bandet er ikke dårlig, de har sikkert sitt publikum, men jeg kom fram til at de falt litt mellom to stoler. I dag må det nok litt til for å skille seg ut og gjøre seg bemerket nok til å unngå å havne i glemselen. Vi får se, kanskje tar jeg feil? 

Min personlige smak skal ikke prege karakteren for mye, men hadde dette vært tilfelle hadde nok poengsummen vært ett hakk lavere enn det jeg havnet på.

6/10

Tracklist:

 1. Spurgatory
 2. Game Over
 3. Attaxic
 4. Lethal Pleasure
 5. Terror Hungry
 6. Snowroad Blowout
 7. Tyrant Takeover 
 8. Overdosed Brain
 9. Thrashed Reality
 10. F.F.E.
 11. Brewtal Awakening
 12. Mash It Up
 13. Wasted After Midnight
 14. You Can't Stop Rock 'n' Roll