Karmøygeddon 24

Konserter i Kristiansund (Kulturfabrikken)

av yngve

Husmanskost 21 (1)

Et par harde pakker til dere som bor der og i omegn.

Det er Dag Inge Landbakk som tipser, og alt skjer på Kulturfabrikken i byen. Oppfordringen om å støtte opp og ikke sitte hjemme er herved oversendt alle.

22. juli Hüsmänsköst - m/Higgs Boson som support

"Kristiansundsbandet Hüsmänsköst startet i 2015 og er endelig tilbake på scenen igjen. Etter 8 utgivelser (bandet skal snart i studio for å recorde nummer 9) med røtter hovedsakelig i grind, eksperimenterer de stadig vekk med forskjellige vri og tvister på stilen for hver skive. Sjangre er ikke så viktig så lenge låtene er bra sydd sammen med atmosfære og intensitet!"

Higgs Boson starter kvelden. I en æra preget av hat og mørke, steg Higgs Boson ut fra treningsstudioet i Knife City for å bringe hardcore og powerviolence i form av en aggressiv, ustrigla og hensynsløs knyttneve med kniv på et skateboard i full fart inn i trynet på verden. Med et lass av utgivelser siden oppstandelsen i 2012, og en ny fullengder på vei, skal Higgs Boson ta Kristiansund i hodelås og gi det kokos til folk ler og griner om hverandre."

Bilde under: Higgs Boson

Higgs  Boson

***

The Sickening

30. september – The Sickening 20 ÅR – med support og gjester.

"The Sickening er 20 år, og det skal markeres tungt med konsert sammen med support/gjester.

Kompromissløs dødsmetall fra Kristiansund som vil blåse ørevoksen inn det ene øret, og ut det andre i 220 BPM. Bandet har holdt det gående i 20 år fra oppstarten i 2003, og har ikke veket fra den kompromissløse musikkstilen de peilet seg inn på i starten. Det er brutal og rett i trynet dødsmetall med masse energi som deles med publikum hver gang bandet går på en scene. Nå er bandet klare for å markere sine 20 år i hjembyen. Hva som vil skje i løpet av kvelden vites ikke i skrivende stund, men det vil bli gjester, supportband, skåling og dansing slik bare The Sickening kan levere!"