Karmøygeddon 24

Hüsmänsköst "Solstice"

av yngve

Husmanskost Ep 18Selskap: Private

Release: 21.12.18

Bandet kom med ep for litt siden. 

Siden jeg måtte forholde meg til Bandcamp ble denne liggende litt på sidelinjen, den kom liksom ikke inn i systemet og ble glemt. Men jeg har hørt på den, i ujevne mellomrom siden jeg fikk hint fra bandet at de nok en gang hadde satt opp utstyret for å banke skiten ut av det. 

Hüsmänsköst@Facebook

Bandet imponerer med disse fire låtene, spesielt likte jeg Forced To Conform, som har en del deathmetal i seg, da av den eldre sorten. Tenk et tidlig stadium på de amerikanske banda, og fyr av en bøtte med blastbeats som krydder.

Vokalen er også denne gangen kompromissløs så det holder, men det er sjangere der ute som deler angsten vi hører her, skrikene, trassen. 

Jeg vil løfte fram trommisen godt i dette bandet, dette er oldschool knokefett, betente knær og slitne bein. Her er det DIY uten annet enn pur aggresjon og ståpåvilje som duger. 

Et par av sporene, spesielt sistelåten, har mye hissig over seg. De vil nok fenge de av dere som heller mer mot grind, men det er plenty av feite riff, oppfinnsomme, detaljerte, gammelskole dødsmetal med hardcore, alt gjennom Kristiansundbandets grovkornete kvern.

Imponerende, ikke nødvendigvis noe jeg spiller til fest eller hverdag, men imponerende. 

7,5/10

  1. Planetary Eradication
  2. Forced To Conform
  3. Trapped In The Ruins
  4. Existential Anxiety