Karmøygeddon 24 Paradogmata Ad Hmno 500x80

Humbucker + Nitetrain (Asker 28.03.14)

av yngve

HumbuckerSverre@Fresh Tea sprer info på en gig førstkommende fredag, alt skjer 21:00 på Baracoa i Asker, der er du om du vil ha en knallbra opplevelse! Jeg har ikke fått med meg Niterain, men Humbucker leverer osende hardrock med rock'n roll i sømmene. 

Arrangementet på Facebook

"Humbucker er fra midtre Telemark, men har med seg en Askerbøring i bandet" skriver Sverre, så lokal forankring er på plass. Dere som fulgte med Heavymetal.no tidligere, vet at Humbucker fikk godt med presse fra meg, og at debutskiva R.O.C.K.S. ble godt mottatt. Oppfølgeren, King Of The World, skulle vel egentlig ha vært klar til konserten, men en forsinkelse gjør at skiva ikke er å få fatt i før 10. april, men låter derfra blir det garantert :). Sverre legger til at "...guttene har blitt sammenlignet med Airbourne, AC/DC, Bad Company og Mötley Crüe", der har du en god forklaring, og live er dette knallbra.

"Askergutta i Niterain er klare for å rocke Baracoa! Bandet spiller rock'n roll på den gode, gamle måten. De har allerede turnert Europa 2 ganger, spilt i 13 land og sluppet debutskive (CrossFire, som kom i november ifjor). Nå i februar spilte bandet for et utsolgt Rockefeller som oppvarming for gjenforente Tnt." Sverre forteller at LA Guns, det amerikanske glamrockbandet, har "...lagt sin elsk på Niterain, og de har turnert masse sammen, og mer skal bli."