Karmøygeddon 24

Hammok, null pusterom, null ro

av yngve

Hammok 24

Med en herlig albumtittel durer bandet på med skive i dag.

Hammok@Facebook

'look how long lasting everything is moving forward for once' er skiva, selskapet bak er Thirty Something Records, og dagens dato, 1. mars, er fødselsdagen.

"Hammok startet året med den drivende og presise singelen Seance, en masterclass i hardcore-refrengteft og den ferskeste smakebiten på den kommende debutplata. Låta ble akkompagnert av en kaotisk og energisk musikkvideo filmet i barndomshjemmet til vokalist Tobias Osland."

Vokalisten sier dette om skiva:

"Null pusterom, null ro.

Plata er en samling av låter som overbeviser deg på alle fronter hele tiden.

Hvis jeg tenker tilbake til da vi lagde plata, er det eneste jeg husker at jeg var på bandrommet med all lyd på fullt, ampene peip og ulte så fort jeg ikke rørte strengene og alt var pusha til maks. Alt er hjemmelaget, ingen andre enn oss har rørt musikken før miks og master. Hver minste lille ting er ekstremt konsekvent og lydbildet er kompromissløst. Dette er det minst filtrerte produktet vi har laget noen gang. Plata har ekstremt lite tålmodighet for nyanse og tolkning. FUCK YOU AND FUCKING DIE, HYPOCRITE FUCKING DIE, longlasting/forverlasting. Kast masse maling på en vegg og til slutt danner det seg et bilde."

 • Tobias Maxwell Osland - vokal, gitar
 • Ferdinand Aasheim - trommer
 • Ole Benjamin Thomassen - bass

Produsert av Tobias Osland (Hammok, Sløtface), miks av Simen Følstad Nilsen (Aiming For Enrike, Sløtface, Embla and the Karidotters), m aster av Brad Boatright at Audioseige."

Tracklist:

 1. long lasting
 2. Seance
 3. Nothing's Never Better
 4. Wannabe (Billboard No.1)
 5. H.F.D
 6. BRANROTDESPERATION
 7. Opportunity Erased
 8. Trap Door
 9. Post Wannabe
 10. EAT YOU ALIVE
 11. Terror (forever lasting)

Bilde, fotograf: HugoThomassen Photography

Hammok 23 Foto Hugo Thomassen Photography