Rockman Hm 2024 500x80 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Ghost Avenue, nytt album (video)

av yngve

Video fra det kommende albumet er klar:

***

Nyhet fra 10.07.20:

Smakebit fra bandets kommende album, i form av Spotifylink.

HER er det du leter etter.

***

Nyhet fra 6. juli:

Ghostavenue Eaf Cover

Metalbandet slipper sitt fjerde album i august.

'Even Angels' Fail følger opp 'Impact', som ble dekket greit her på Heavymetal.no. Bandet forteller at til forskjell fra skive nummer to og tre, og i likhet med debuten, stiller den kommende på eget label, "...dette for å få full kontroll på alt. Dette er bandets sterkeste og mest varierte album så langt i karrièren, og blir utgitt på CD og digitale plattformer, og etterhvert på lp."

"Skriveprosessen for albumet startet for over 2 år siden, og nå har tiden endelig kommet til å slippe  rykende fersk musikk.  I februar 2020 gikk vi på nytt inn i Lionheart Studio, også denne gangen med Øyvind V. Larsen  bak spakene" forteller bandet i en pressemelding. "Trommene ble spilt inn på 10 dager, gitar og bass på 4 uker, da skriver vi 12. mars."

Så kom snuoperasjonen i samfunnet. 

"Boom! Corona pandemien rammer Norge hardt i mars og lockdown var et faktum. Dette satte en midlertidig  stopper for innspillingen. Løsningen ble å spille inn leadvokalen i garasjen til Kim, noe som fungerte  veldig bra" fortsetter de. I begynnelsen av mai var de igang igjen, og kunne avslutte. 

"Mastering ble gjort av det legendariske og anerkjente The Panic Room Mixing & Mastering i Skövde Sverige."

"Resultatet er et variert album med 10 sterke låter. Alt fra In your face heavy metal som Best of the Best, Take Cover og The Fallen, de fengende og melodiske låtene Hero, Northman og Wasted Generation, klassisk hard rock i A violent disturbance of the Peace, Breakdown og Still Craving, og det episke tittelsporet Even Angels Fail."

Tekster

"Lyrisk handler låtene om alt fra krig, historie, religion, tapt kjærlighet, rusproblemer og et vanskelig samfunn."

'Even Angels Fail' er også debuten til gitarist Thomas Eljarbø.

Ghost Avenue@www

Bilde, fotograf: Anine Desire

Ghost Avenue 20 Foto Anine Desire