Karmøygeddon 24

DSG "Still A Warrior"

av yngve

10448686 997216330311498 7793167707575567534 OSelskap: Pure Steel Records

Release: 24.04.15

Den tidligere Manowar-gitaristen er ute med nytt slipp, det går fortsatt i metal, om du var i tvil. 

Vokalen til Warren er bra, den kunne gjerne ha hatt en ørliten liten gnist til, men duger helt ok. Klassisk Us metal. Litt av aberet er at han ofte synger rett fram, det er lite fantasi i vokallinjene.

Lyden er ok, den føles bittelitt uforløst, at det hele kunne vørt et hakk mer åpent. Om det er negativt er litt opp til den enkelte. produksjonen har noen skjær synes jeg, trommene er litt hmm, hører du på andrelåten for ex., hører man ikke alt like bra. 

DSG@Facebook

Demonic Solo er visstnok en av verdens raskeste gitarsoloer, ifølge bookleten, men det var ikke veldig spennende å lytte på. Det lukter Manowar lang vei ;), og de som kjenner til soloinnslagene i konsertene der, vet hva jeg snakker om. 

Låtene er noe ujevne, både i kvalitet og produksjon. Metallen er der, det er liten vtil om at bandet vet hva de driver å med, samtidig som jeg med relativt stor sikkerhet kan si at denne ikke kommer til å bli en klassiker. Manowarsamlere vil nok ha skiva, og en del som handler metal generelt, men etterhvert tror jeg det skjer det som skjedde med meg; låtene var ikke sterke nok til å overleve mange runder, og cd-en blir hyllefyll.

5/10

Tracklist

  1. Still A Warrior
  2. Ressecution
  3. Glimpse Of Tomorrow
  4. Demonic Solo (From the movie Jezebeth)
  5. Fuel For The Fire
  6. Eye To Eye
  7. The Hitman (instrumental)
  8. Suffer In Silence (Agenda 21)
  9. Into The Darkness
  10. Across The Line