Karmøygeddon 24 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Defect Designer, nytt album

av yngve

Bandet er ute med sitt nye album. 

Dmitry flasher det nye albumet til Defect Designer, det kom ut i går, litt etter originalt meldt dato (se eldre artikkel under), kos deg! Skiva, 'Chitin', legges under taggen Progressive Death Metal.

Selskapet skriver: "This is a super fun release and a welcome break from the typical and predictable kind of death metal out there."

***

Nyhet fra 23.11.23:

Defect Designer 23

Smakebiter her, skive i februar.

Defect Designer@www

Dmitry forteller at det snart vanker nytt album, selskapet som slipper skiva er Transcending Obscurity Records, releasdato er 24. februar. Men du kan allerede kose deg med et par låter som har lekket fra utgivelsen.

Vi får vite at grindbiten på forrige slipp svekkes til fordel for litt mer thrash, pluss at dødsmetalaspektet forsterkes, og den progressive tilnærmingen utforskes enda mer. Puh. Men blandingen er bra, liker du teknisk extremmetal, er dette absolutt verdt å sjekke ut. 

"Musikken er like vilter, fantasifull og fargerik som forventet, med intrikate detaljer som i Ian Miller's kunstverk." 

Og FOR et fett cover!

"Hver sang på albumet tilfører noe unikt til helheten, og noen ganger legger den til en ekstra dimensjon. Til tross for all kompleksiteten føles det rytmisk fengende og sammenhengende. Enkelt sagt, dette er en forfriskende death metal-plate som skiller seg ut. Den har en frihetsfølelse som er umulig å replikere, og gleden ved å sette sammen dette albumet er tydelig og smittsom. Chitin er utfordrende og bråkete på en passende måte, og det vil både få hodet ditt til å eksplodere og gi deg et smil om munnen."

Lineup:

  • Dmitry Sukhinin (Diskord) gitar, vokal, musikk, tekster 
  • Martin Storm-Olsen bass, vokal, tekst, sound engineering
  • Eugene Ryabchenko (Fleshgod Apocalypse) trommer

Tracklist:

  1. Uglification Spell
  2. To Ziggurat
  3. Simulacrum
  4. We Will Need Your Chitin
  5. We Prescribe
  6. Certainly After The Kafkaesque Twist
  7. Gaudy Colors From Your Plastic Bag
  8. Shine Shine
  9. Story Of A Styrofoam
  10. Insomnia
  11. Nu, Pogodi!
  12. Orgone Accumulator