Karmøygeddon 24

Corpsewood, svart metal

av yngve

Corpsewood 23 (2)

...med et hint av progressivitet.

Corpsewood@Faebook

Morloc forteller til Heavymetal.no at dette er et soloprosjekt som ble startet opp i desember i fjor, men at det har vært påtenkt i flere år før dette.  " Mye av materialet som skulle til prosjektet ble i stedet brukt til Noen Hater Oss og Faustian Dripfeed" forteller han, og Faustian har ihvertfall vært innom her på siden tidligere. 

Corpsewood spiller svart metal, inspirert av de største banda som har kommet fra Norge får vi opplyst, tekstene handler om ".... religion, overtro og historiske atrositeter."

Det foreligger en låt online nå (sjekk under her), 'Min Hammer', som tar for seg Heinrich Kramer som skrev Malleus Maleficarum, eller heksehammeren som den heter på norsk. 

22. februar kommer det en ny, 'In Hoc Signo Vinces', som handler om tempelridderne. En tredje sang dukker opp 22. april, og fullfører en trio låter som vil bli samlet til en ep. Ep-en er planlagt gitt ut fysisk i mai.

"En fullengder er allerede i produksjon, og vil forhåpentligvis komme ut i løpet av høsten. Dette vil bli mitt ode til fanatismen. Alle tekster på albumet vil da være på engelsk."