Rockman Hm 2024 500x80 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Chronos Zero "Hollowlands"

av yngve

Cz H 1500x1500 300 Dpi Rgb VideoSelskap: Scarlet Records

Release: 22.01.16

Dramatisk, symfonisk, progressiv metal.

Det er ikke spart på noe her. Du skal ha sansen for band som tar det litt lengre, å ikke være redd for å overdrive litt, men er du der kan dette fort bli en bra opplevelse. 

Det er en dualitet i vokalen; en røff kar og en fager mø, som det pleier å være :). De gjør begge en bra jobb, men utmerker seg ikke som vokalister som er der oppe,men som gjør en bra innsats. 

Musikken er lett ekstrem, med like store deler symfo som goth-metal, og med et snev av power. Kanskje trenger du å være der fra før, at du liker litt av det de tilbyr. Uten å sammenligne veldig kraftig, er det litt av den samme greia Viper Solfa har. Der er det en mer maskinell feel, industriell-light, her er det ikke så røffe kanter, men det er likheter. 

Sjekk klippet under, det er noe av innholdet som er i den øvre etasjen på skiva, liker du det er det mulig skiva kan poppe.

Jeg er ikke direkte fan av slikt, men har ører og skjønner greit at dette har kvaliteter. Men samtidig er det en hel del band som ligger her og rocker, Chronos Zero er vel bare ett av disse som gjør det litt bedre enn mange andre. Jeg ser de får en hel del gode anmeldelser, men det er vel mer snakk om at de siler det de promoterer :). Dog, kurant skive, bare ikke helt meg.

Chronos Zero@Facebook

6/10

Tracklist:

  1. The Compression Of Time
  2. Fracture
  3. Shattered
  4. On The Tears Path 
  5. Who Are You? (A Shape Of Nothingness)
  6. Who Am I? (Overcame By Blackwater Rain)
  7. Ruins Of The Memories Of Fear
  8. Phalanx Of Madness