Karmøygeddon 24

Anti-Mortem "New Southern"

av yngve

1521316 794792520551573 8469362904490492582 NSelskap: Nuclear Blast

Release: 23.04.14

Et monstrøst lydbilde og skikkelig sørstatstrøkk bærer låtene til Anti-Mortem.

Musikken er i seg selv ikke fryktelig spennende, men det er heller ingen voldsomme feil her. Vokalen er bra, det er ikke slik jeg ser for eksempel Black Label Society, der vokalen etter min smak er svak og mye av musikken og lyden ruler. Her er det meste på et jevne bra. men altså, ikke noe å skrive hjem om.

Anti-Mortem@Facebook

Musikken er ikke fryktelig lik BLS, men det er enkelte sprell som kan legges i samme kurv. Musikken til Anti-Mortem er egentlig ganske streit, men de har hele tiden nok tyngde og krutt til å unnslippe å bli stemplet som et glattbarbert rockeband. Dette minner om en blanding av Pantera og Mötley Crüe, hvor det ofte er en liten glamfaktor i bildet. Eller ikke glam, en litt mer sørstasrock-sak.

Ride Of Your Life var bra, en fartsfylt låt som kan minne om type Fuel med Metallica. Eller når Metallica er litt uptempo og fyrig rundt den tiden. 

Det er litt vanskelig å forklare Anti-Mortem, men oktanfylt groovemetal med sørstatsvri kan muligens duge. Noen ganger hardt som Pantera, andre ikke, du skal ihvertfall ikke klage på mangel å variasjon, men personlig fant jeg også ut at det ble litt repeterende etter en tid. 

Kanskje jeg var slem, for det var trøkk og bra lyd, noen av sangene slo kraftig, men all over var dette ikke noe jeg vil bruke mer tid på. Det går litt rett gjennom, om du skjønner.

5,5/10

Tracklist:

 1. Words Of Wisdom
 2. New Southern
 3. 100% Pure American Rage
 4. Hate Automatic
 5. Black Heartbeat
 6. I Get Along With The Devil
 7. Path To Pain 
 8. Wake Up
 9. Ride Of Your Life
 10. Stagnant Water
 11. Truck Stop Special
 12. Jonesboro
 13. A Little Too Loose (Bonus)