Karmøygeddon 24 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Spille på Rock The Boat 2015?

av yngve

Bandkonkurranse31. oktober går Rock The Boat 2015 av stabelen, eller ut på bølgene, er du heldig kan ditt band spille der.

Marianne Lauritzen@RTB forteller om en bandkonkurransen hvor den heldige vinneren kan ende opp med spillejobb.

"Akkurat nå har vi satt i gang en bandkonkurranse, hvor band som sender inn søknad har mulighet til å vinne en gig på cruiset."

Her er linken du trenger.

Rock The Boat@Facebook

Arrangementet på Facebook

Sakset fra Rock The Boats konkurranseside: "Spiller du i band og kunne tenke deg å spille på Rock The Boat 2015? Det er holdt av en slot på hjemreisen til et band som folket kan være med å stemme frem. Så nå har du altså muligheten til å nominere ditt eget band. Eneste kravet er at samtlige medlemmer er over 20 år, og at dere spiller rock eller metal.

Påmelding skjer via denne mailadressen . Send litt informasjon om bandet, legg ved linker til nettsider og sosiale medier, samt den låta dere mener representerer dere best (helst Youtube). Siste frist for innsending er fredag 11. september.

En jury vil plukke ut de kandidatene de mener egner seg best. Foruten arrangørene selv vil juryen bestå av representanter fra Metal Hammer Norway. Finalistene vil bli presentert mandag 21. september på Rock The Boat.no , hvor det vil foregå en avstemmingskonkurranse frem til fredag 2. oktober. Så her gjelder det å mobilisere alle venner og bekjente.

Vinneren offentliggjøres fredag 9. oktober."