Karmøygeddon 24 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Lazz Uncut, podcast

av yngve

Lasse snakker med Ivan fra Son of A Shotgun og Blood Red Throne.

Nå har ikke jeg hatt tid til å høre denne, men tre timer med Ivan som gjest? Det må bare bli underholdende. Ivan er en utrolig flott fyr, dedikert, gal, ærlig, seriøs og motivert, så denne episoden tror jeg fort kan bli en å få med seg.

Lazz Uncut Ivan 24

Du sjekker ut episoden HER . Sjekk eldre episoder lengre nede i artikkelen.

#11 Ivan Meathook Gujic: Fra Flukt i Bosnia til de største scener i Metalverdenen

"I dagens episode av Lazz Uncut har vi den ære av å ha Ivan Meathook Gujic som gjest. Ivan, som nylig imponerte publikum i Norske Talenter, deler med oss en bemerkelsesverdig historie om sin utrolige reise fra en forferdelig flukt fra Bosnia til å erobre scenene i Metalverdenen. Dette er en episode som vil inspirere deg og vise hvor langt man kan nå når man har troen på seg selv og aldri gir opp.

Ivan's historie er intenst gripende og lærerik. Han deler sine opplevelser fra flukten fra Bosnia til Norge, og hvordan han overvant utallige hindringer underveis. Hans historie er en påminnelse om styrken i menneskelig vilje og motstandskraft.

Men denne episoden er ikke bare preget av alvor. Samtalen mellom Lazz og Ivan tar oss gjennom en følelsesmessig reise som går fra hjerteskjærende til hjertelig morsom. Ivan deler øyeblikk fra sitt liv med muligens Norges største death metal-band Blood Red Throne, hvor han har stått på noen av de største scenene og spilt for tusenvis av fans. Hans humoristiske tilnærming til livet og musikken er smittende og sørger for mange latterkuler underveis.

Ivan Meathook Gujic har vist at uansett hvor tøff starten på livet er, kan man oppnå utrolige ting når man har dedikasjon og en lidenskap for det man elsker. Denne episoden av Lazz Uncut vil røre hjertet ditt og få deg til å le høyt. Ikke gå glipp av denne inspirerende samtalen med Ivan! OBS: Vær oppmerksom på at gjestens synspunkter ikke nødvendigvis reflekterer programvertens eller Lazz Uncut-teamets egne oppfatninger."

***

Nyhet fra 07.01.24:

Lazz Podcast 24

En tre timer lang podcast med Truls som "motstander".

Lasse"Vi ruller ut den røde løperen for en episk tre timer lang episode av Lazz Uncut , som er så fullpakket med humor, musikk og livshistorier at du vil lure på hvor tiden blir av!"

Lytt HER .

"Gjør deg klar for å utforske en livsreise som går utover musikkens grenser!" er salgspoenget for episoden, og vi leser at Truls (Circus Maximus m.m.) tar oss med på en "....eventyrlig tur gjennom hans utallige instrumenter og turnéhistorier, og vi blir kjent med en side av ham som mange ikke kjenner. I denne episoden blir det ikke noe av det stive, forventbare snakket. Vi dykker ned i komiske øyeblikk som vil få deg til å smile og le. Kanskje til og med noen musikalske overraskelser underveis?

Få en dyp forståelse av hva som driver denne multitalentfulle mannen når han deler sin reise, fra de første trommeslagene til de ferskeste notene. Det blir et høydepunkt av en samtale som du ikke vil gå glipp av! Så gjør deg klar for en tre-timers musikk- og latterfylt reise sammen med Lazz og den eneste ekte Truls Haugen. Sett deg godt til rette og skru opp volumet – dette blir et minneverdig podcastprogram!

***

Nyhet fra 11.12.23:

Lazz Julekalender

Lasse Jensen drar på med kalender.

I første episode er det Jan Thore fra Saint Deamon og Kaasin som gjester, og Lasse kjenner vi fra diverse saker, han var sist innom Heavymetal.no i forbindelse med powermetal-prosjektet Kilanerin, sjekk HER .

Men over til julekalenderen, som du finner HER på Spotify.

"Dykk inn i julestemningen med Lazz Uncut når vi starter vår spesielle julekalenderserie! I den første episoden har vi slått oss sammen med selveste Jan Thore Grefstad for en berg-og-dalbane av latter, anekdoter og juleglede. Bli med på to gode venners åpenhjertige samtale om alt mellom himmel og jord, der humoren står i sentrum.

Forvent rikelig med latter, hjertevarmende historier og en dose julestemning når Lazz og Jan Thore Grefstad deler sine unike perspektiver på julen og gjenskaper ulike eventyr de har opplevd sammen. Denne episoden lover å bli en herlig reise fylt med varmen fra vennskap og gleden av sesongen."

Hva du kan forvente:

  • Humorbomber: La latteren strømme fritt mens Lazz og Jan Thore Grefstad deler sin vittige samtale og komiske historier.
  • Julekrøniker: Kom i julestemning med hjertevarme historier og refleksjoner om høytiden.
  • Unikt Bånd: Opplev samholdet mellom to venner mens de avdekker underholdende fortellinger fra deres egne og felles historie.

"Hvorfor Tune In? Lazz Uncuts julekalender handler ikke bare om å telle ned dagene; det handler om å skape minneverdige øyeblikk og koble seg til publikum på en spesiell måte. Bli med på en unik blanding av latter, fortelling og magien av julen."

Mer info finner du på LazzMusic.no .