Karmøygeddon 24 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Konserter på Rockefeller/John Dee vinter/vår 2016

av yngve

UnnamedHer er et knippe konserter dere i Oslo, og de som reiser inn, kan få med seg neste år. Planlegging er en god ting. Sjekk hjemmesiden til Rockefeller for linker til billettsalg.

Rockefeller:

Torsdag 25. februar: Enslaveds 25 årsjubileum: "2016 vil markere 25 år med Enslaved! For å feire skal bandet holde spesielt sammensatte konserter, som fokuserer på forskjellige perioder opp igjennom karrieren. Målet er å fange inn og fremheve alt som har gjort Enslaved til et ikonisk, utholdende og respektert band. Denne kvelden vil Enslaved fremføre en samling materiale fra de første to-tredjedelene av karrieren. Settet begynner med å dra frem tidlige album, som Frost og Eld - en mektig start til det som kommer etter. Videre fortsetter det rett inn i hjertet av bandets karriere, med fokus på tiden da bandet spredte sine vinger og utviklet soundet sitt, med Below the Lights" og Isa etc." Bill. kr. 300,- + bill.avg. 18 år leg.

Fredag 18. mars, Graveyard: "De psykedeliske rockerne platedebuterte med Graveyard i 2007, og fulgte opp med den svært kritikerroste Hisingen Blues i 2011, som de vant både P3 Guld og Grammis for. De har gjort stor suksess både i og utenfor Skandinavia, og har turnért med storheter som Mastodon, Soundgarden, Motörhead, Iron Maiden og Deep Purple." Nytt album ute, 'Innocence & Decadence'.  Bill. kr. 270,- + bill.avg. 18 år leg.

***

John Dee:

Torsdag 4. februar, Lillasyster: "Anført av Martin Westerstrand har Lillasyster for lengst fylt tomrommet etter LOK, og graver videre i den møkkete tungrocken mens Westerstrand atter en gang synger på morsmålet. I sommer var bandet i Bohus Studios for å spille inn sitt etterlengtede fjerde album, med LOK-produsenten Roberto Lahgi (In Flames, Hardcore Superstar, Sonic Syndicate m.fl.). Det er et velkjent fenomen at lillesøsken alltid skal overgå sine eldre brødre og søstre. Denne lillesøstra er godt i gang allerede. Nu, jävlar, är det dags!"  Bill. kr. 250,- + bill.avg. 18 år leg. 

Fredag 12. februar, Yonder + Oberst + Tempel: "Oslobandet Yonder har siden starten i 2010 oppholdt seg i grenselandet mellom pop og metal. I januar ble debutalbumet Dilated lansert - her spisser de soundet og fremstår sterkere stilmessig. For tiden jobbes det med nytt materiale. Oberst er et ungt og lovende metal/hardcore-band fra Oslo. Bandet blander skrikende og desperat vokal, klaustrofobisk riffing, store atmosfæriske partier og fargerik tonalitet, som resulterer i et unikt uttrykk. Tempel er sjangerhoppende som en yr gaselle, og skrider fra melodiøst og vakkert, til rått og brutalt! Det blir med andre ord en hard og deilig opplevelse. Alt pakket pent inn i et sjarmerende, krøllete papir. Bill. kr. 125,- + bill.avg. 18 år leg. 

Lørdag 13. februar, Wild Willys Gang m/gjester: " Wild Willy Bendiksen er tilbake for fullt med Wild Willy’s Gang. Med seg har han blant annet Tor Erik Myhre på gitar, som han spilte sammen med i Jorn. Det kommer også til å være med noen spesielle gjester på scenen denne kvelden - dette blir fullt trøkk!"  Bill. kr. 250,- + bill.avg. 18 år leg.

***

Sentrum Scene:

Fredag 11. mars, Kvelertak: "Norges største og beste rockeband, Kvelertak, spiller en eksklusiv klubbkonsert på Sentrum Scene i forbindelse med Rockefellers 30-årsjubileum! Helt fra starten har karusellen rullet fortere og høyere for Kvelertak. De debuterte i 2010 med sin perfekte miks av metal, punk og hardrock. De ble hyllet av både kritikere og publikum, noe som gjorde at forventningene var skyhøye før slippet av oppfølgeren Meir. Bandet innfridde forventningene så det holdt, og fikk terningkast seks i Dagbladet, Aftenposten og Dagsavisen m.fl. På de to albumene har det blitt hele tre Spellemannpriser. Med Kvelertak blir det, uten unntak, tett, svett og ekstatisk stemning!"  Bill. kr. 300,- + bill.avg. 18 år leg. 

Lørdag 2. april, Slade (50 årsjubileum): "Oslo får legendebesøk i april 2016, da selveste Slade kommer til Sentrum Scene! Bandet feirer sitt 50-årsjubileum(!), og legger i den forbindelse ut på veien. De britiske glamrockerne gir seg heldigvis ikke, og med hele 23 Topp 20-hits på skrytelisten er det lagt opp til en ren schlägerfestival på Sentrum Scene denne kvelden. Bandet står bak låter Cum On Feel The Noize, Coz I Luv You og en av tidenes beste julesanger, Merry Xmas Everybody."  Bill. kr. 450,- + bill.avg. 18 år leg.