Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Hardrock fra Drammen

av yngve

Powertrippin' 23

Powertrippin' vil ta tilbake den gode hardrocken fra gamle dager.

Drammensbandet, eller Mjøndalen for å være mer detaljert, forteller til Heavymetal.no at de har vært sammen som band i halvannet år, og at de er "... satt sammen av en flokk med karer hvor yngstemann er 20 og eldstemann 55. Musikken beskrives som fengende, med melodier med trøkk og go’feeling."

Powertrippin'@Facebook

Inspirasjonen henter de fra 70- og 80-tallet, og da snakker vi preferanser som Kiss, Ac/Dc og Thin Lizzy m.fl. Av 10 planlagte singler er nummer åtte ute nå, du sjekker den ut under her, eller på bandets Spotifyprofil .

Om bandet:

Tor Ivar Johansen: gitarer og koringer, komponist. Fungerer som Angus Young i det velrennomerte AC/DC-tribute bandet Dirty Deeds, og har gjort dette i mange år. Han er en del av låtskriverapparatet, og riffene bærer preg av inspirasjon fra Angus himself.

Odd-Inge Løwe Rygh: vokal, koringer, komponist og produsent. Odd-Inge er kjent fra Thin Lizzy-tributebandet Yellow Pearl som gitarist, og han er også primus motor i reggeabandet Smokey And The Bandit, hvor han trakterer både vokal og gitarer.

Philip Rygh: gitarer og koringer. Philip er sønn av Odd-Inge, og spiller til vanlig også i bandet Snowblind, som er en gjeng pur unge folk med et stort potensiale til å representere den yngre garde til å føre rocken videre.

William Rygh: trommer. William er også sønn av Odd-Inge, og dermed også bror til Philip. Han er også med i Snowblind.

Bengt Risåsen: bass, koringer. Bengt har lang fartstid i coverbandet Svigermord, og er også med i Thin Lizzy-tributebandet Yellow Pearl. Bengt har også lang fartstid som innleid musiker i showgruppen Fam Fatal.