Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Bastarized, oktanrock

av yngve

Bastarized 23

Bilde, fotograf: Ukjent

Motorrockerne i Bastarized kommer snart med nytt materiale.

Bastarized@Facebook

Bandet er i skrivende stund hos selveste Endre Kirkesola i Dub Studio i Kristiansand for å spille inn sitt nye og kommende album. Vokalist Kai forteller at Endre tidligere har vært delaktig i bandets musikalske historie som lydmann.

"Bastarized har holdt på altfor lenge med denne skiva, tro det eller ei, dette er vårt fjerde forsøk på denne i studio. Jada, det er mange endringer med årene som har gått" forteller han. I retrospekt har man ikke falt på godsiden med valg av studio og funnet riktig lydbilde får vi vite, men nå er trioformatet blitt til kvartett, bandet starter på en måte på nytt og så håper (og vet) vi at Dub Studio klarer å fange og formidle hardrocken til bandet.

Bandet har en forhistorie der man blant annet hadde distribusjon via giganten Sony Bmg, de hadde et management og et bookingbyrå, de slet godt med scenegulv, "...men etter pandemien ble det som å starte på nytt igjen. Mange spør om bandet, hva som skjer, mange savner bandet" forteller Kai. "Og vi mener vår musikk er ganske unik i dag, selv om det ikke er nyskapende. Vi garanterer at det ikke er noen andre norske band som er i denne sound i dag."

Bastarized Logo 21

Låtene under er hentet fra en tidligere utgivelse.