Karmøygeddon 24 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Blog

Arkiv for januar 2023

Apocalyptica + Epica (Oslo, 23.01.23)

av heavymetal.no.

På tross av at det er mandag, sørger de symfoniske nederlenderne i Epica og finnene i Apocalyptica å nesten fylle Sentrum Scene til randen. Med seg har de det finske progmetalbandet Wheel.

Vi fikk dessverre med oss for lite av Wheel til å gi en helhetlig anmeldelse, men det var god progressiv og galopperende driv over det hele. Bandet avslutta hele settet sitt med den 10 minutter lange sangen 'Wheel', som så ut til å slå an hos de få som kjente til bandet fra før av i salen.

Epica Oslo 230123 Foto Boris Danielsen

Mortemia, et pandemisk prosjekt

av yngve.

Morten Veland har brukt tiden i pandemien til å slippe låter og samlet dette til prosjektet 'The Pandemic Pandemonium Sessions'. Med seg har han et knippe vakre damer, som gjester på hver sin låt. Jeg har presentert låtene etterhvert som de kom, og har latt meg imponere ved flere anledninger.

Mortemia 21

Ny flamme....

av yngve.

In Flames 23Da er det kun kort tid til svenskene freser ut sitt nye album.

Dark Delirium, en ny tid

av yngve.

Dark Delirium 22 Foto John Ivar Evensen @InstapixbyjieBandet opplevde litt endringer i lineup og nye utfordringer i 2022. Nå ser det ut som om det begynner å sette seg, og det har allerede kommet oppføringer på liveplanen til gjengen. Jeg dro inn Simeon for å lodde stemningen, og intervjuet ble liggende litt glemt i en chattetråd, men det er helt kurant aktuelt åkkesom :).