Karmøygeddon 24

En magisk aften i Oslo (08.04.22)

av yngve

Oslo Hardrock Festival Three Metal Queesns Amagicalevening8april2022

En livedebutant og to som spiller i Norge for første gang, det MÅ vel være grunn nok til å besøke Røverstaden i april? Stilen er symfonisk- og powermetal med kvinnelige fronfigurer, og denne kombinasjonen har godt med følgere, så ikke avvent billettkjøpet for lenge. 

Billettene kjøper du HER .

Oslo Hardrock Festival er arrangør, generalen der, Dag, påpeker at dette ikke er en turne, men at kvelden i Oslo er en enkeltstående konsert. Så liker du slikt, tunge gitarer, god produksjon, pompøsitet, følelser, og mye tuftet på det Within Temptation la til grunn for mange år siden? Kom deg ut av sofaen og merk av datoen i kalenderen. 

Dag forteller at i tillegg til svenskene i Eleine og italienske Kalidia, som begge stiller på norsk scene for første gang, holder våre norske venner i Confidential releaseparty for sitt debutalbum. "Med på skiva har de gjester i form av Madeleine og Rikard fra Eleine" forteller Dag, og minner oss på krigen i Ukraina. "Eleine er personlige venner av Ignea, som opprinnelig var på plakaten, men som ikke kan komme grunnet krigen."

Du kan lese mer om Confidential HER .

Om du stiller på Røverstaden vanker det også pausemusikk med "....liveopptreden av DJ205, en metallmixer du aldri har hørt tidligere. Og vi har et  lite humoristisk åpningshow, og en overraskelse under Kalidias opptreden." Han røper også at om alt klaffer, får vi besøk av en spesiell og kjent gjest som vil delta. 

Kick Off Summer Metal Fest 2022

"Dette er også en 2in1-event, for vi kjører også på med Kick Off til den mye omtalte Summer Metal Fest 2022, som også vil være på Røverstaden/Oslo Konserthus" Datoene her er 2. og 3. september, og Dag avslører at det også her vil være band som ikke har gjestet Norge tidligere. Bandslippet denne kvelden inkluderer "... fire utenlandske fra den avlyste Winter Metal Fest 21/22, pluss et bra norsk band og en knallbra headliner på lørdagen som er svært etterlengtet."