Karmøygeddon 23 B

Confidential, nytt norsk band

av yngve

Nå er første singel fra dette prosjektet online.

Devil Inside er altså første singel, og første møte med bandets symfoniske metal. 

***

Nyhet fra 02.09.20:

Vi snakker symfonisk metal. 

Frode Hovd, gitarist, tipser Heavymetal.no om dette, og forteller at det hele ble  til etter en "...idé av låtskriver og skaper Astrid K Mjøen. Vi har siden januar holdt på i studio og arrangert og spilt inn hennes låter. Låtene og tekstene er av en veldig personlig karakter, og forteller hennes historie fra de siste par årene, som har bestått av en del nedturer, og tunge tider. Dette er på mange måter hennes dagbok."

Musikken framføres av linepen under her, mens det er gjort plass for gjesteartister.

  • Astrid K Mjøen vokal
  • Frode Hovd gitar
  • David Hovde leadgitar
  • Robert Myrhaug trommer
  • Charlotte Stav synth

"Med oss på plata har vi med et stjernelag uten like. På mix og mastring har vi med selveste Jacob Hansen fra Danmark, mannen som produserer Amaranthe og Volbeat. Han er også med og spiller bass på en del av låtene. Videre har vi med Jake E på gjestevokal (ex Amaranthe), Madeleine Liljestam & Rikard Ekberg (Eleine) og Mike LePond på bass, fra det amerikanske bandet Symphony X. Jonah Weingarten fra Pyramaze står for all orkestrering på platen."

Confidential@Facebook

Crowfunding

"Vi lanserer i disse dager en Crowdfundingkampanje , for å hjelpe til med finansieringen av prosjektet. Der vil folk vil kunne forhåndskjøpe forskjellige pakker med for eksempel CD, T-skjorter osv."

Confidential 20