Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Uli John Roth "Scorpions Revisited"

av yngve

Scorpions Revisited Roth Uli Jon 30833778 1061259231 FrntSelskap: UDR/TRIADA

Release: 11.02.15

En dobbel dose krem, det er ALDRI feil.

Jeg elsker Uli, ikke alt med Scorpions, men denne doble samlingen låter hvor Uli har spilt inn 19 gamle Scorp-låter på nytt, er en fryd for øret. 

Soundet fyren har, feelen han får ut av fjøla, mann! Dere som ikke har hørt Uli John Roth, gjør det. Jeg har alltid hatt sansen for ham, ikke alt han har gjort, men dette er en utrolig flink gitarist som ofte ligger i en klassisk (som i klassisk musikk) uttrykksform men som også har definert mye av den tidlige hardrocken. 

Om du er fan av tyskerne, eller liker Uli, kjøp. Er du ute etter en skive som bugner av kule låter, og som absolutt ikke har fått en revamp som gjør at det lukter 2015, kjøp. Er du ute etter et album som gir og gir, og som er kjempemessig å være i selskap med? Kjøp.

Uli@Facebook

Hardrock av dette kaliberet er sjelden feil, og når man over to disker lytter og lytter uten å kjede seg, og hvor gamle klassikere plutselig får ny og spennende form, er livet som anmelder plutselig ikke bare samlebånd. Mulig du må ha et kjennskap til de eldre versjonene for å få full uttelling, men jeg tro fans av hardrock godt kan glede seg over dette uansett.

8/10

Tracklist:

Cd I:

  1. The Sails Of Charon
  2. Longing For Fire
  3. Crying Days
  4. Virgin Killer
  5. In Trance
  6. Sun In My Hand
  7. Yellow Raven
  8. Polar Nights
  9. Dark Lady

Cd II:

  1. Catch Your Train
  2. Evening Wind
  3. All Night Long
  4. We'll Burn In The Sky
  5. Pictured Life
  6. Hell Cat
  7. Life's Like A River
  8. Drifting Sun
  9. Rainbow Dream Prelude
  10. Fly To The Rainbow