Karmøygeddon 24 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Somewhere Beyond, Osloband med ep

av yngve

10531462 327549460759278 3018776074701784000 OBandet er ute med ep, digitalt.

Rune, gitarist, forteller til Heavymetal.no at det dreier seg om "...musikk i skjæringspunktet mellom heavy metal og melodisk thrash, krydret med til en hver tid passende elementer fra relevante sjangere." Videre sier han at Somewhere Beyond plassere seg ca. på midten av hardhetsskalaen, noe som sikrer at det ikke er "...for hardt for folk som vanligvis ikke hører på metall, eller for puslete for de mer svartkledde blant oss."

Rune er også grunnlegger av bandet, og vi må tilbake til 2007 for å finne punktet der Somewhere Beyond kickstartet. Da var det melodisk thrash med growl som gjaldt. Som mange vet er det ikke det å finne en stødig lineup, ei heller for Oslobandet. To demoer, en i 2009, en i 2012, og flere endringer i lineup-en, er notert i biografien. Nå skriver vi 2015, bandet melder at de har sluppet digital ep, spilt inn i Top Room Studio i sommer.

Somewhere Beyond er i dag en kvartett, etter noen forsøk på å dele den musikalske biten på fem, det betyr bedre plass på scenen, for konserter blir det. "Vi har også kommet oss ut av øvingslokalet og opp på scenen, og har fått oss et lite knippe konserter. Det har gitt mersmak, og vi føler vi vokser for hver konsert vi spiller. Vi er derfor på utkikk etter steder å spille og band å spille sammen med."

Opplysningen er herved notert, om noen der ute vil ha et band å dele scenen med, kontakt gjengen på Facebook

Lineup:

  • Rune Arnesen Gitar og backing vokal
  • Francis Lecquian Vokal
  • Martin Sikström Bass og backing vokal
  • Kevin Galåen Trommer

Ep-en de slapp nå nettopp er tilgjengelig på Spotify , sjekker du Tidal, Apple Music og andre lignende tjenester, skal det også være muligheter for å treffe på Oslobandet.