Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Shaving The Werewolf "You say Tomato.."

av yngve

DickministercleanFull tittel: "You Say Tomato, I say Fuck Off"

Selskap: Negative Vibe

Release: 02.02.15

Hva i all verden, støy og galskap, en stressfylt flette av hardcore og metal? 

Barbererne fra Oslo har slipt høvelen, druknet seg i skum og er klare til å både kutte og skjære bort stubbene. Om du ikke er fan av band som liker å bråke, hamre løs og provosere musikalsk, trenger du sikkert ikke å lese mer. 

Shaving The Werewolf@Facebook

Men så ille er det egentlig ikke, men de holder hodet godt over skorpa i å være et band som krever mye av lytteren. De arrangerer veldig kult, mest fordi de ikke er redde for å inkludere merkverdige partier som frisker opp (og forstyrrer) på samme tid. 

I min tid med låtene ble jeg ikke satt ut, jeg hører så mye rart og heavy at dette gikk helt greit, men bruker du tid og fokus å dette, gjerne med hodetelefoner, tror jeg fort du kan bli litt småtullete. Best gikk det når jeg lyttet mens jeg jobbet online, verst når jeg hadde alt siktet inn på å lytte. Live vil jeg tippe dette er et orkester av smerte og glede.

En blanding av Trollfest og gammel Suicidal Tendencies kanskje?

"By combining atonal metal, hardcore and noise rock, this miserable lot has created a ruthless and aggressive sound, effectively comforting your alienation and refueling your misanthropy. Provocative lyrics, relentless riffs and psychotic electronics are among the main ingredients that assure you not to be left indifferent to Shaving the Werewolf."

6,5/10

Tracklist

  1. Licence to Breed
  2. Don’t Fucking Touch Me
  3. I Gave Up And You Should Too
  4. I Gave Up And You Should Too (Beax Remix)