Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Norsk Urskog 2016, to konserter i mars

av yngve

12109765 815536221877337 8620912379651675483 OHarald@Norsk Urskog tipser om de to konsertene i mars.

"Vi er superhappy over å endelig kunne annonsere konsertene vi arrangerer i forbindelse med utgivelsen av Norsk Urskog 2016! Det blir hele to konserter denne gangen, og vi gjør begge to sammen med våre venner i Negative Vibe Records!"

Først ut er 15. mars, da er det "...slippfest for selve utgivelsen. Her blir det fri alder, og fullt kjør fra Shot at Dawn, Disintegration og Grinding Fortune!"

Deretter snakker vi klubbkveld under årets Infernofestival. "Vi flesker til med Atena, Shaving the Werewolf (bilde, knipset av Guro Torget Photography) og Flukt. Her blir det grind, black og eksperimentelle toner i skjønn forening."

"Begge konsertene finner sted i flunkende nye lokaler i Hvelvet i det nye kulturhuset Sentralen i Oslo" avslutter Harald. Oppfrodring om å stille og å spre er herved overlevert.

***

Nyhet fra 21.01.16:

Harald Eilertsen tipser om at fristen for å søke inn ditt band snart er ute.

"Vi minner om deadline: 1. februar!" skriker Hrald, og håper alle hører. Det gjelder "...for påmelding til Norsk Urskog Metal Sampler 2016! Vi har i år to konsertdatoer hvor vi sammen med Negative Vibe Records plukker ut band til å spille live - 15. mars (fri alder) og 23. mars (Klubbkvelden Inferno). Det er fortsatt noen få plasser igjen på CDen, så her gjelder det å melde seg på så fort som mulig! Vi gleder oss til to konsertkvelder hvor vi kan presentere 6 nye band for metalfansen, presse og musikkbransje!"

Link til varsel om deadliner finner du HER.

***

Nyhet fra 03.11.16:

Dette er et prosjekt jeg digger, sleng deg på om du vil promotere bandet ditt.

Det koster et par lapper pr. låt, men det er en veldig bra måte å få ut musikken på, spesielt fordi denne samleskiva blir godt distribuert. Sakset: "Prisen for å delta vil være kr. 2000,- pr. låt. Dere vil maksimalt kunne delta med tre låter. Dersom det er mange som vil delta, vil vi begrense ytterligere hvor mange låter vi tar med fra hvert band."

Norsk Urskog Logo Black 500

Harald Eilertsen: "Etter langt om lenge er vi endelig klare til å sparke i gang for alvor! Band som vil være med på Norsk Urskog 2016 kan registrere seg ved å gå til vårt flunkende nye elektroniske påmeldingsskjema, det finner duHER.

Sjekk innom DENNE LINKEN om du vil ha mer info om prosjektet.

Enkelt summert:  Spiller du i et norsk band som spiller metal? Har du lyst å promotere bandet ditt på Infernofestivalen 2016?

"Norsk Urskog er et prosjekt for å promotere norske metalband til festivalgjengere, band, presse og andre bransjefolk på Infernofestivalen som holdes i påsken i Oslo hvert år. Dette gjør vi ved å produsere en samle-cd med lovende norske undergrunnsband. Disse deler vi ut via goodiebagene på festivalen. Banda som er med spleiser på utgiftene til trykking av CDen, resten klarer vi å dra inn ved hjelp av goodwill og
støtte fra bl.a. Infernofestivalen , Trine og Kim Designstudio , DS media Symphonium Metal Radio , Fotograf Løvberg og andre."