Karmøygeddon 24 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Nightwish tar livepause

av yngve

Og som de fleste vet er Tons Of Rock stedet å være. 

Festivalen meldte inn at finnene drar på seg tøflene og pauser livebiten på ubestemt tid, noe som gjør at Oslo og Tons Of Rock blir et potensielt sted å se bandet for siste gang på lang tid. Om i det hele tatt. Jeg har lært meg at de færreste følger opp slikt, men man vet aldri, så er du Nightwishfan er vel et besøk på Tons Of Rock relativt aktuelt. Og det har i tillegg blitt satt ny rekord på antall land der billetter er solgt, kan det være en sammenheng?

"Nightwish som er en av headlinerne på årets Tons of Rock, melder i egne kanaler at de tar en pause med konserter på ubestemt tid. Det betyr at den planlagte konserten på Tons of Rock, Oslo 22. juni blir en eksklusiv konsert da den er siste planlagte konsert for bandet.

Nightwish er et av verdens største hardrock band og fans fra hele verden vil komme til Oslo for å se heltene sine på dette historiske showet. Daglig leder i Tons of Rock, Jarle Kvåle, kan bekrefte at festivalen allerede har solgt billetter til over 60 nasjoner som er ny rekord for festivalen."

Ses vi på Ekeberg? Du kjøper billetter HER.

Bilde, fotograf: Boris Danielsen

Nightwish Oslo 141121 Boris Danielsen