Karmøygeddon 24 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Horn Of The Rhino " Summoning Deliverance"

av arni sørlie

A2386303260 16Selskap: Doomentia Records/Cargo Records Distribution

Release

Spansk aggresjon, med mengder av frustrasjon, blandet i en cocktail av doom og grunga sludge. Det er første setning jeg kom på etter første runde med Summoning Deliveranse. Etter noen runder til er det samme setning som preger tankesenteret.

Du verden, skal si denne trioen fikk sparket fra seg når de først drar på, ikke rart da at de innimellom må doomsludge det ned noen hakk! Første låt ut har så mye aggresjon og frustrasjon i uttrykket at jeg ble litt mettet, den var heavy å svelge i helhet. Dette mye på grunn av en snerrete skriking, hvor det eneste positive var at jeg ble imponert av at en hals kan gjøre alt dette live, for så å dra på med litt cleanvokal senere i settet.

Horn Of The Rhino@Facebook

Det er tempo på noe av dette, og det er litt av den skitne oldschool-metallen band som for eksempel Autopsy kunne dradd i gang. Godt nedstemt, og masse mellomtone på gitaren. Det svinger til tider godt av Horn Of The Rhino , men for meg ble det enkeltriff som slo best an, foruten doomeren Onward Through Domination. Den hadde hærlige type Griftegaard-feel på stemningen, både riff- og vokalmessig.

I helhet var dette litt masete og anstrengt for meg (over en time lang), for jeg blir mettet av så mye aggresjonsprega skriking, men hvis man bruker metallen til å ta ut indre frustrasjon på bokseputen eller lignende, da kanskje dette river som best?

Totalen er et nesehorn som kommer i max fart, illsint på alt og alle, så sint og sterk at det kunne sprunget ned Berlinmuren på langs! Om de hadde kortet ned en halvtime, hadde nok karakteren hoppet halvannen opp.

5,5/10

Tracklist:

  1. Awaiting The Scourge
  2. Exvenhstench
  3. Onward Through Domination
  4. High Priest
  5. Their Tombs
  6. Deliverance Prayer
  7. Drogg Om Thraal
  8. Grim Foreigners
  9. Builder Of Carrion Effigies
  10. An Excess Of Faith