Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Flukt, ny singel

av yngve

Venneslabandet er ute med digital singel. Vi snakker svart metal.

A.Ø. informerer Heavymetal.no om at singlen 'As Above So Below' er online. Den kommer på type Spotify/Itunes om en måneds tid, i mellomtiden kan du jo lytte litt her?

Singelen er sluppet digitalt "...via amerikanske SkyBurnsBlack Records og ble spilt inn og mikset i Hulloen Studio i løpet av juni/juli. Coverbildet er håndtegnet av Drawnsword Graphix."

Flukt@Facebook

A3882023141 16

***

Nyhet fra 20.01.15:

Flukt er et nytt norsk black metal-band, ep er på vei.

Det er A.Ø. som forteller dette til Heavymetal.no, og han nevner neste måned som et mulig tidspunkt for slippet av ep-en. "Dato er ikke fastsatt, men februar er målet. Denne ep'en heter Holocaust og vil bli gitt ut på amerikanske SkyBurnsBlack Records."

Tracklisten på ep-en, som vil ha en spilletid på rundt 20 minutter, ser slik ut:

1. Frontline Brutality
2. Dødens Rike
3. Tomhet
4. Holocaust

Flukt, som startet opp ganske nylig, i august i fjor, består av A.Ø. på (bass/vokal) og F. Hulløen på trommer/vokal (begge er også med i det Venneslabaserte thrashbandet Cyanide, aktuelle til årets Southern Discomfort). På låten 'Tomhet' har de med seg et par gjester, som tar seg av trommer/perk; Stig Reinhardtsen og Ole Kristian Fagerdal.

Flukt@Facebook

A.Ø. forteller litt om bandet: "Musikalsk er det old school black metal det er snakk om, med fokus på mørk atmosfære - samtidig som det skal være bra driv i sangene, variert tempo osv. Lyrisk handler det om død og krig, med influenser fra egne tanker og erfaringer. Samt inspirasjon fra WW2."

Flukt Ep2