Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Corners Of Sanctuary "Harlequin"

av arni sørlie

Cornder EdfgSelskap: Private/Pure Steel Publishing

Release: 2014

Dette er en amerikansk trio med fartstid siden 2011, men som allerede har to ep-er ute; 'Forgotten Hero' og 'December Wind', samt fullengderen 'Breakout'. Om noen kjenner til bandet Seekers, som slapp en singel og en EP tidlig på 90-tallet, kan jeg røpe at det er folk som spilte i dette bandet vi nå hører på.

Corners Of Sanctuary@www

Det er US-heavy/power, og det kan virke som om de prøver å ta verdensrekord i å låte skitten oldschool, og dårligere produksjon skal man lete lenge etter! Det begynner med en liten intro, sånn ca. litt i filmtrack-gaten, før det mates på med horror-heavy i første sang. Dette er etter mitt skjønn platens beste, Lost In A Dream. Når jeg etter maaange lyttinger hadde vendt meg til den horrible produksjonen, og faktisk begynte å legge merke til musikken, da er denne en liten heavy klassiker med kult riff, og et godt sing along-refreng. Ganske tøft og drivende.

Så, ja så skal man gjennom 14 låter til, og ender opp på en total spillelengde på 47.29 min....47.29 min med masse merakkels og lite iørefallende lyd! Selv om vokalist Sean Nelligan, som forøvrig også dryler trommer, innimellom drar noen opp i mot greie hyl, og synger rent med den stemmen han har, så krever det ikke rent lite av lytteren for å komme gjennom hele albumet. Det meste vitner om en skikkelig kjip versjon av ting man har hørt før. Litt flørting med Savatage sine teatralske fakter, bare så veldig mye dårligere. Litt riffing i Anvil-gata, men til og med det greier de å gjøre ganske så platt!

Corners Of Sanctuary@Facebook

Jeg har ikke så mye mer å si, dette er og må være for svært spesielt interesserte....og det er dessverre ikke meg.

3,5/10

Tracklist:

  1. No Need For Introductions
  2. Lost In A Dream
  3. Angels Only Dare
  4. Zanni Precession
  5. Dream Seeker
  6. Crying Angel - Renee’s Song
  7. Show Of Hands
  8. Octahedron
  9. Peanut Gallery
  10. Light In Yhe Dark
  11. Hellequin
  12. Haunting Performance
  13. Do Or Die
  14. Someone Somewhere
  15. Now We Must Live
  16. Come To A Close