Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

BlackRain "Released"

av yngve

825646482368Selskap: UDR Music

Release: 25.03.16

Fransk glamrock, med hint av hardrock.

Det er ikke verdens største bølge, men noen band har jo klart å etablere seg i de senere årene, hvor amerikansk hardrock med hårspray står som tydelig inspirasjon. 

Svenskene har noen band som dette, her hjemme har vi NiteRain, og Frankrike altså BlackRain. Bandet vokser på deg, for fra å være litt meh, til å låte som oppgulp og retro-samlebånd, er det saker her som kryper inn under huden etterhvert. Det er låter som helt klart er meh, men noe trekker også i tråder som ikke er så glamma - og da er jeg litt mer med. 

Lyden er der, looken har de selvsagt, du vet, når man ser på bandbilder og tror de har med en jente, alt er gjennomført. Musikken også, og om du er her og liker slikt tror jeg franskemmene fort kan være noe du enten allerede kjenner til eller vil like. 

For fans av Crazy Lixx, Skid Row, Mötley Crüe og Wasp leser jeg når jeg myser litt online, den er grei, men Wasp? Hm. Feelgood hardrock med glamfaktor, litt dirty, litt attityde, BlackRain bør kunne tilfredstile deg om du bruker litt tid på bandet. 

BlackRain@Facebook

6,5/10

Tracklist:

  1. Back In Town
  2. Mind Control
  3. Killing Me
  4. Run Tiger Run
  5. Puppet On A String
  6. Words Ain't Enough
  7. Eat You Alive
  8. Home
  9. For Your Love
  10. Fade To Black
  11. Electric Blues
  12. Rock My Funeral
  13. One Last Prayer