Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

Innlegg merket “Aspherium”

Aspherium, to infinity and beyond!

av yngve.

Aspherium 19Bandet er ute med sitt tredje album idag, 'The Embers Of Eternity', og om du liker det de har gjort tidligere er dette en no-brainer. Det er fortsatt hauger med detaljer, feit lyd, instrumentalt feinschmeckeri. Fra tunge og monsterfete låter og partier, til den lange og velarrangerte, lange, sistelåten, via snertene soloer og innslag som vil overraske, dette er et album du bør unne deg om du liker extrem metal med melodisk snitt og trøkk. Trommeslager Bjørn Tore var så vågal at han svarte på forespørsel, her er resultatet.

Aspherium, et svinespennende band!

av yngve.

Jo Av C8v G8bzp Fb6 E K T C Eum Xsm O Sg Ty98 Bz Me X9 Yha,Coguddq Iy6d S1eyx45n H Jy Gvv Dp Nf Qd4b12 Va8w B2tk,1e Zo7 Td V94 Wfdy H2 Pa Fa2k Vlv Ju Fv Wt8rvroph Ry VvqJeg har, siden førsteskiva kom, og i form av noen tidlige versjoner trommeslager Bjørn Tore sendte i forkant, vært fan av bandet. Men det var når bandets nye skive kom, 'The Fall Of Therenia', jeg virkelig følte at gjengen åpenbarte sitt fulle potensiale. Jeg har sett bandet live et par ganger, hatt hyggelige samtaler med de, slått fast at de er snille karer og innsett at musikkscenen nok en gang (trolig) omfavner hauger av oppskrytte band på bekostning av perlene. Men slik har det jo ofte vært, og slik vil det helt sikkert også bli framover.

Aspherium "The Fall Of Therenia"

av yngve.

10654144 852436084769629 187100153 NMoss-bandet har jeg uttalt er landets mest spennende extremmetalband, og det står jeg for. Og ikke tenk black eller death når jeg skriver extremt, her er det mye mer som skjer.