Rk Rockedame Heavymetal 580x80

Vreid live@Rockefeller (Oslo, 15.08.20)

av yngve

Første konsert er utsolgt, ny konsert samme da, sikre deg billetter!

Du finner billetter HER .

Unnamed

***

Nyhet fra 02.07.20:

Konsert i 2020 betyr begrenset antall billetter.

Jarle, bassist og vokalist i Vreid, tipset Heavymetal.no om dette arrangementet. Billettene hanker du inn HER . De koster 350 spenn pr. stykk, pluss avgifter. 18 år leg. NB! Dørene åpnes kl. 21.00.

Full konsert og eksklusiv lansering av Vreid-øl

Første show ut i en eksklusiv og intim metallserie i samarbeid med Tons of Rock. Først ut er Vreid som både er aktuelle med ny musikk og eget eksklusivt øl. Metalen er tilbake lørdag 15. august!

Er du hypp på metalkonsert på Rockefeller igjen? Det skal vi love deg at sogndalsbanden i Vreid er. Sommeren som skulle være full av internasjonale store metalfestivaler for sogningene forsvant i viruskaoset. Vreid nekta å stoppe opp, og har i de siste månedene jobbet beinhardt med nytt album. I midten av juni streamet de en episk konsert fra fjellstølen i Sogndal. Konserten ble sett av 130 000 personer fra over 50 land.

Men nå holder det ikke med streaming lenger, Vreid vil tilbake på scenen og de vil spille live for deg! De lover en fandenivoldsk konsert med låter fra hele karrièren og gjester på scenen. Men det stopper ikke der. Samme kveld lanseres to typer eksklusive Vreid Øl. Ølet er selvsagt brygget lokalt av Sogna-bryggeriet Balder sammen med bandet selv. Din første sjanse til å slukke sommertørsten med ekte Sognabrygg er på Rockefeller 15. august.

Vel møtt, og jaggu meg på tide med litt metal fra scenekanten på Rockefeller igjen. Kast deg rundt og sikre deg billett nå!

Vreid 20 Konsert