Trondheim Calling med spennende undergrunnsslipp

av yngve

Trondheim Calling 18Festivalen slår et bra slag for mange fete band som opererer litt under overflaten av norsk musikkscene. Takk til Wenche, markedsføringsansvarlig for festivalen, for tips.

Blant de over hundre konsertene som er fordelt på 15 scener, får du musikk presentert fra disse:

Haugesundsbandet Årabrot, bergenserne i Blood Command, Oslobanda ATTAN, IEatHeartAttacks og Leonov, samt trønderne i CASTRO og Sunswitch.

Pressemeldingen forteller at "... Trondheim Calling hvert år har viet plass i festivalprogrammet til musikk av det hardere slaget fra norsk undergrunn innenfor hardocore, punk og metal", noe som stemmer bra om man legger dagens slipp til grunn. 

***

Trondheim Calling 2018@Facebook (Her ser du artistoversikt etc.)

"Trondheim Calling 2018 har også tidligere sluppet navn som Chêne, LÜT, Ondt Blod og Sløtface."

Festivalsjef Thomas Ryjord sier følgende om slippet: "Vi ser fram til to fullpakkede kvelder på henholdsvis Byscenen/Byscenen Anneks og Olavshallen Lille Sal/Fru Lundgreen under festivalen med en lineup som vi mener  er de mest spennende bandene innenfor hardere musikk i Norge om dagen.  Årabrot har vi faktisk forsøkt å få på festivalen hvert år siden vi startet i 2011, og endelig klaffet det med reiseruten deres."

Trondheim Calling arrangeres for 8. gang 1. - 3. februar 2018, med totalt over 100 konserter på 15 ulike scener i Trondheim sentrum.

Bilde under, Leonov, fotograf: Jonas Abrahamsson

Leonov 17 Jonas Abrahamsson