Merch Hmno 500x80 Punkter

Thrust "The Helm Of Awe"

av yngve

Thrust 20Selskap: Pure Steel Records

Release: 30.10.20

Amerikanske Thrust leverer nytt album. 

Thrust@Facebook

Nå er det el bare gitarist Ron som er igjen fra originalbesetningen, om vi teller fra debutskiva. Det er jo ikke uvanlig i dag, at yngre musikere blir tauet inn for å fylle ut når noen vil fortsette rockedrømmen. 

Thrust var jo et bra band den gang, og i dag er det egentlig ikke så verst. Ikke i forehold til mange andre gamlinger som sauser rundt med en tynn suppe av originalmedlemmer, og musikk som på ingen måte gjør samfunnet stor nytte. Sist jeg var innom bandet her, som vel var for et par år siden, var jeg greit fornøyd. Det er jeg også denne gangen, det holder akkurat til at jeg kan forsvare å si jeg fortsatt liker bandet. 

Litt baktungt er det, men de har valgt seg et ok tempo å ligge i. Før husker vi, om vi fortsatt holder et øye til debuten, at de vekslet mellom de tyngre låtene og noe som var litt kjappere. På denne nye er de ikke i stor bevegelse. Men et ok album altså, noen av låtene kunne lett ha vært med den gang de startet opp. The Helm Of Awe er et albums om holder Us-metalsnerten i hevd, og er du fan av sjangeren eller bandet, er det noe å hente her. Om ikke gull, i hvert fall noe som skinner litt.

På tittelkuttet prøver de også å kvesse klørne litt på vokalen, og har litt av denne litt røffe stemmebruken vi husker så godt. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg savner den edgy vokalen fra debuten :).

7/10

Tracklist:

  1. Black River
  2. Blood in the Sky
  3. Purgatory Gates
  4. Still Alive
  5. Killing Bridge
  6. Battle Flag
  7. Ghost in Me
  8. The Traveler
  9. Crucifixion
  10. Helm of Awe