Rockforums B 80x500 210525 Heavymetal No Bannerannonse Kg2022 80x500px

The Halloween Project debuterer

av yngve

Og denne gjengen tar seg god tid med å få ut debutskiva.

Hele 35 år har det gått siden frøet ble sådd, og med mange omveier, #livet, har de nå funnet roen til å sy sammen et album som kommer i handel 15. november. Albumet heter 'Masters Of It All', stilen er klassisk hardrock/metal. Vokalist er ikke ukjente Leif Knashaug, kjent for sitt virke i Black Angel og Spiral Architect.

The Halloween Project@www

De forteller at skiva blir tilgjengelig på cd. lp og digitalt, og at de kjører releasparty på John Dee 20. november.

The Halloween Project@Facebook

Story:

1983. Tre tenåringsgutter fra Løten starter band. Låtene er egenproduserte, men skamløst inspirert av tidens klassiske hardrock og metall! Bandet het Halloween, og med sine enkle og upretensiøse låter, ble guttene lokale helter i et par år, før bandnavnet av naturlige årsaker måtte skrotes, og vokalisten sluttet. Etter bare et par år endte det i ingenting, som med så mange andre garasjeband …"

2019: "Tenåringsguttene har blitt modne menn, men har aldri glemt guttedrømmen. Høsten 2018 startet innspillingen i Ronni Le Tekrøs studio på Toten. Mange av låtene er uforandret, noen har blitt flikket og pusset litt på og et par er helt nye, men tidsånden er bevart. Resultatet, Masters Of It All, er antagelig det mest genuine åttitallsalbumet som har blitt gitt ut siden, ja nettopp: åttitallet!

Masters of It All består av ti låter, alle innspilt i Studio Nyhagen, med Kjartan Hesthagen og Ronni Le Tekrø som produsenter, og mastret hos Jailhouse Studios i Danmark. Coveret er tegnet av Torger Almaas, også kjent som mannen bak tegneserien Svartbækken, og han har laget et omslag som er tro mot både tidsånden og genren."

The Halloween Project 19