The Federation soler seg

av yngve

Cover Highres

Skiva kommer 29. mai, du hører en låt under her, og basert på det bandet selv sier, er det siden sist gjort noen grep: "...denne gangen med MYE mer baller enn debutalbumet som kom i 2020. Vi skal på ingen måte si at vi har blitt voksne, men litt bedre skal vi absolutt si at vi har blitt."

Noen har hørt skiva, jeg har den men har ikke hatt tid til å sjekke, sier følgende om innholdet: "...et barn som er unnfanget av Sepultura, Pantera og Megadeth backstage på en sliten rockepub på en plass ingen har hørt om." Det slår de seg på brystet med, og konkluderer med at det "..selvfølgelig tas til hjertet."

'Towards The Sun' teller 9 spor, og som seg hør og bør har de med seg gjester, "...deriblant Ørland Gospelkor på låta Rumble. Dette ble tatt opp i Ørland Kirke under en av sine øvinger, og det ble enormt kult!"

"Som alle produksjoner The Federation har gjort er alt av musikkproduksjon selvgjort. Fra låtskriving, opptak, miksing til mastering og distribusjon." Det applauderer man! Men coveret har de valgt å ikke lage selv, det er de også særs fornøyd med.

***

Nyhet fra 17.05.22:

The Federation 22

Bandet kom nylig med video, sjekk den her.

Det er Pål Vegar som tipser på vegne av bandet.

The Federation@Facebook

Tung låt, fjasete video, hiv deg ned og få med deg hva bandet formidler: