Temtris "Shallow Grave"

av yngve

Temtris Shallow GraveSelskap: Battlegod Productions"

Release: 30.05.14

Australske Temtris er ute etter blod, de blander metal og extreme saker på en ganske ok måte.

Vokalen deles mellom en growl og en ren, som jeg mistenker er en dame. Det er heldigvis denne rene som dominerer, men frykt ikke om du liker hybrider og growl, for det er nok hardhauseri til at du også blir fornøyd.

Metallen er egentlig ganske enkel, den balanserer mellom å være streit metal og en anelse lett thrash. Produksjonen er ikke helt gull, men gjør lite feil. 

Temtris@Facebook

I lengden tror jeg ikke denne skiva blir noen voldsom suksess, til det er Temtris for ensformig. eller, mer på det jevne, uten de faktorene man trenger for å skjære gjennom veggen i musikkbransjen. jeg hadde heller sett at bandet frekka opp rytmeseksjon, kanskje litt flere detaljer, litt mer brauting i trommene og en litt mer fokus på en stil heller enn denne litt ubestemmelige saken de holder på med. Men enkeltvis er bitene ok, vokalen er grei, soloene, rytmikk fet, alt er i orden, men det gir meg ikke så veldig mye.

Bonussporet var ikke mye å rope hurra for, her prøver de seg på å være litt extreme, og det høres ut som om denne er fra en annen innspillingprosess. Uten at jeg er helt sikker. Sangen i seg selv er litt forskjellig fra det andre, og på en måte litt mer spennende, men fortsatt er dette et band jeg ikke spår allverdens.

5/10

Tracklist:

  1. Captured
  2. Slave To The System
  3. Shallow Grave
  4. The Entity
  5. Silent Tears
  6. Forever Haunted
  7. Darkness Lies
  8. Your Time Has Come (Bonus)