Karmøygeddon 23 B

SUiCiDE BOMBERS "SUiCiDE iDOLS"

av yngve

17361924 1233649676682636 9000650610419431164 NSelskap: Suicide Records

Release: 21.04.17

De norske glamrockerne glitrer.

Dette er en stil jeg vanligvis ikke oppholder meg så mye i, men jeg har da hørt en del opp gjennom årene, og har både hørt spennende og veldig repeterende og kjedelige band. Gjengen her har litt av hvert, men det som holder de litt der oppe er vokalen, og at de tar dosen rock'n roll og hiver på med glitter, og driv. 

SUiCiDE BOMBERS@Facebook

Styrken er egentlig fordelt i alle ledd her, men det er lett å trekke fram enkelte soloer og mye av vokalbiten som noe som løfter bandet opp. Fans av sjangeren tror jeg absolutt vil elske dette, og for å gi dere en pekepinn syne sjeg dette er friskere enn både Carb og Backstreet. Litt fordi de ikke er så ensporet, men ogsdå fordi de har en friskere angrepsvinkel. Det er doser med Kiss, doser med hardrock generelt, det er mye attityde og som sagt, fete soloer. Sjekk bare Keep An Eye On You.

Noen av låtene går litt på bakgrunnmodus etter litt,. mens andre skjærer gjennom og skriker om oppmerksomhet. Enkelte er svært sterke, blant annet tittelsporet - kodet inn under her - men det er andre låter hvor for eks soloene skinner bedre.

Nei, makan, ikke er jeg voldsomt rock'n roll-fan, men dette er bra saker. Ta det som et kompliment. 

Dette er jo ikke nybegynner akkurat, så strengt tatt bør man vel kunne forvente bra saker - men det er gøy å stadfeste at det er så fett som det en del anmeldelser allerede har påpekt.

7,5/10

Tracklist:

 1. Suicide Idol
 2. Ready For Tonight
 3. Next World War
 4. Never Gonna Change
 5. We Got Tonight
 6. Keep An Eye On You
 7. Generation Kill
 8. Sex Star Icon
 9. Waiting
 10. Just One Fuck
 11. Outro – Over Motherfuckin Out (Part 3)