Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Stormwolf "Howling Wrath"

av yngve

Stormwolf 18Selskap: Red Cat Records

Release: 2018

Italiensk kvinnefrontet metal med litt å gå på.

Bandet kjører på med power-/klassisk metal type Us-metalinfluenser og en god dose Maiden. Resultatet er ok, men det ksorte rlitt på at de skal bli noe annet enn hyllefyll.

Stormwolf@Facebook

Lyden er grei, det er bra lyd, kanskje litt høy vokal noen ganger, utover det er det godkjent. Basstrommene er noe tydelige, litt kliniske. 

Hovedproblemet var vokalen til Elena, som var veldig varierende i kvalitet. Noen ganger, på låtene som var litt energiske, var det ok, men noen ganger var stemmen noe som holdt igjen bandet. Og i mange av tilfellene der vokalen ikke funka, var også låtene kjedelige.

Litt for ordinært, og et stykke ned på kvalitetsstigen , dette er en skive og et band som må løfte seg ganske mye før de kommer noen vei utover sitt lokale/mulig nasjonale miljø.

Fotnote på en grei med litt blodfattig versjon av All We Are av Warlock. Men der er ikke originalen veldig annerledes, foruten å ha et større trøkk i produksjonen enn italienerne. Og One False Move var en halvballade som kunne trengt en oppstramming, den fungerte kanskje dårligst på skiva.

4/10

Tracklist: