Sólstafir til Stokkøya Festival (29. - 30.06.18)

av yngve

Solstafir Karm 14 FreimDe melankolske naboene våre kommer til Trøndelagskysten.

Bilde; Sólstafir@Karmøygeddon, fotograf: Jørgen Freim

Det er pressesjef Wenche som tipser Heavymetal.no om dette. Og hva er vel mer perfekt enn å se et liveband som Sólstafir på en slik festival? 

"...ute i havgapet på Stokkøya, i Åfjord kommune, 12 mil nordvest for Trondheim."

Festivalen  sparkes i gang i slutten av juni altså, og dette er første året arrangement finner sted - derfor er det jo svært viktig å støtte opp og hive seg rundt. Men, det er merket med få billetter igjen, så ikke vent for lenge.

Når det gjelder det musikalske innholdet er det mye variert, ikke så mye hardt foruten islendingene så langt, men gode festivaler og god musikk er jo aldri avhengig av sjangerfiksering. Og Motorpsycho kommer! Det bandet vet jeg jo har godt grep om mange av våre lesere.

"Festivalen byr på artister fra hele Norden og en helg hvor utendørs aktiviteter, matopplevelser, samhold og trivsel står sentralt i festivalens programmering."

Sjekk artistene så langt HER .

Festivalsjef Thomas forteller i et presseskriv at "...forhåndssalget av festivalpass har gått over all forventning, og nå er det nok ikke lenge igjen til vi går tomt for festivalpass. I forhold til campkapasitet har vi igjen noen båtplasser og en del teltplasser som man sikrer seg samtidig som man kjøper festivalpasset."

Arrangementet på Facebook