Karmøygeddon 24

Smaksprøver tilgjengelig

av yngve

Come Taste The Band 19Come Taste The Band, folkens!

Det begynte som et tributeband, med et godt rykte på seg for å levere kvalitet. Vi må tilbake til 1997 for å finne starten på bandet, som ble dannet av gitarist Jo Henning og vokalist Vidar

Come Taste The Band@Facebook

De har opptrådt flere ganger med vokalist og bassist Glenn Hughes, som alle kjenner til. Dette samarbeidet varte i tre år, før Glenn hoppet på Black Country Communion.

Året etter, i 2011, var det Joe Lynn Turner som ble flettet inn i det hele. Fram til 2014 framførte de Rainbow- og Purplelåter i Skandinavia. Under denne turneringen begynte Jo Henning og Joe Lynn, samt Ståle (bass), å skrive låter sammen. Resultatet ble Tied Down og Don't Let Me Bleed. Begge var å finne på albumet Reignition, som kom i handel tidligere i år.

I 2014 leser vi at Come Taste også gjorde et par jobber sammen med Doogie White, Graham Bonnet (Rainbow) og Jørn Lande. Snart har de vel vært gjennom de gjestene man kan forvente? :). For et par år siden, når bandet feiret sitt 20-årsjubileum, var de jammen på scenen med Bernie Mardsen (Whitesnake), og Doogie (Rainbow/Tank), hvor et samarbeid med Doogie ble innledet, og som i likhet med møtet med Lynn Turner, resulterte i låtskriving.

Høsten samme år vanket det kontrakt med det tyske selskapet AOR Heaven, og albumet ble lansert i slutten av januar i år.