Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

Sandvika Metalfest (03.05.14)

av yngve

UnnamedPå Musikkflekken stiller fire band fra Oslos metalscene; Oslo Faenskap, The Fallen Divine, Pigeon Lake og Imaginator.

Første band går på scenen 21:00, her er rekkefølgen banda går på:

Imaginator
Pigeon Lake
The Fallen Divine
Oslo Faenskap

Info:

"Oslo Faenskap leverer frisk, tung og brutal metalcore. Melodiske riff og blytunge breakdowns som får deg til headbange enten du er på konsert eller sitter i sofaen hjemme, og med et liveshow som får deg til å sitte igjen med bakoversveis og en nakkestøtte. Oslo Faenskap trekker inn alt fra black metal, metalcore og thrash metal, og med attituden til et hardcoreband.

The Fallen Divine er et progressivt metallband fra Oslo, etablert sommeren 2009. Etter et utall timer i øvingslokalet har bandet utviklet et unikt musikalsk utrykk. Det er vanskelig å kategorisere musikken til The Fallen Divine, men beskrivelser som melodisk, dynamisk og kompleks blir ofte brukt. Bandet gav ut sitt debutalbum, The Binding Cycle, i 2012, og jobber for tiden med sitt andre album.

Pigeon Lake er en kvartett fra Oslo/Hedmark, med beina godt plantet i et landskap bestående av blytung hardrock, melodisk metall og minneverdige refrenger. Bandet har i løpet av de siste to årene rukket å gjøre over 30 konserter i inn- og utland sammen med flere større band, og står nå klar til å slippe sitt debutalbum i august 2014. Skiva, Tales of a Madman, vil deretter bli turnert på og spredd i alle retninger, og kronet med en 10-dagers Europaturné i november. Pigeon Lake er viden kjent for sine energiske og fengende liveshow, og man gjør lurt i å sette av kvelden til å få med seg dette bandet!

Imaginator er et Oslobasert progressivt metalband. Inspirert av et bredt spekter av band og sjangere har Imaginator formet et lydbilde bestående av hardtslående rytmer, groovy riffing, variert vokal og svevende ambient-elementer."