Karmøygeddon 24

Ryker's "Never Meant To Last"

av yngve

Rykers Nevermeanttolast Cover 800Selskap: BDHV/Soulfood/GORDEON

Release: 16.10.15

Her får du en skikkelig dose oldschool/hardcore.

Her er det beintøff, hard og klassisk som gjelder, det er minimalt med moderne elementer. Tenk DRI, tidlige Suicidal, kanskje litt MOD, men også nyere band som Biohazard og Sick Of It All.

Det er en del metal i bånnslammet her, og Ryker's tjener på å være så metal i lydbildet som de er.
Vokalen er som den skal, rå og aggressiv, pluss at det er gjort plass til en alternativ greie hvor det er en snakkende vri, som kommer greit med når man skal sikre variasjon.

Ingen overraskelser, hardcore done the metal way! Fullt kjør, no prisoner, man hører at de lever det de synger, om ikke er de veldig overbevisende.

For dere som ikke er hardcorefans er det nok i overkant, som meg, men det er objektivt en bra skive i sin sjanger, og i disse dager, i mengden av skiver jeg får, fungerer dette som litt hjernerensk, litt utblåsing av alt og alle spesielle greier band i dag fletter inn. Her er det ingen emo, ingen feel, bare svartrøyk, baseballkøller og caps, pluss en slåsshanske fra tid til annen.

Karakter? Hm, siden jeg ikke er viden kjent med hardcore, men hører nok til å kunne mene noe, og fordi jeg i alle år har stoppet innom sjangeren av og til, føler jeg meg sånn cirka i midten i å mene noe. Sleng meg, bandet, sjangeren, rist litt og vips, terningen ruller og faller ned på en sekser. Er du fan av slikt kan det godt være du ville ha økt litt, bare til info.

6,5/10

Tracklist:

  1. My Demons
  2. Fair Play Overrated (Feat. Mike Dijan)
  3. Pig Justice
  4. The Outcast’s Voice
  5. The Tenth Level
  6. We Ain’t Going Away (Feat. Samuel El Action)
  7. The Age Of…
  8. The Downfall
  9. Back In The City
  10. Enemy Of The People
  11. Distractions (Feat. Craig Ahead)
  12. Remembrance
  13. High Five In Your Face With A Chair
  14. Cowboy Song