Jernverket 2021 Hm 500x80

Ring Van Möbius, tidsmaskinprog

av yngve

Progressive toner fra Koperviktrioen.

Ring Van Möbius@Facebook

Flere som tror de lever på tidlig 70-tall? Retro? Prog? Det er mange band som oppholder seg her i dagens musikkscene, og Ring Van Möbius (oppgi gjerne telefonnummer) er nok et bra orkester i denne sammenhengen.

Skiva kom i slutten av mai, men jeg har rett og slett bare ikke fått med meg dette albumet. Det skal sies at meg og deadliner, releasedatoer, datostemplinger, er som hund og katt, og en skive og et band som må promoteres rundt slippdato sliter i min bok. Vi krysser fingrene for at Past the Evening Sun funker.

Referanser jeg fikk stukket til meg inkluderer Van Der Graaf Generator, King Crimson og ELP, om det er de knaggene som duger må du selv sjekke ut, smak under her:

Ring Van Mobius 18