Reactory "High On Radiaton"

av yngve

Cf7e1a49c3 FrontSelskap: Iron Shield Records/PURE STEEL

Release: 14.03.14

Er det en ting jeg er dritlei av er det retroband som spiller oldschool thrash stenket med de erketypiske klisjeene. 

Da snakker jeg om det evige maset om fyll og rølp, og hvor man trekker inn temaer som atomkraft bare fordi banda fra 80-tallet gjorde det. Den gang var det en større frykt for denne krigsformen, og da var tematikken genuint valgt, her er det bare snakk om å følge boka og ikke tenke selv. 

Nok klaging, du skal slippe å lese for mye av mine blodsubjektive meninger. 

Produksjonen tyskerne har fått er veldig bra! Her har de klart å oppnå denne litt hule lyden, og hvor gitarene riffer dritbra. Riffene er tydelige og dominerer akkurat passe, og noen ganger synes jeg Jerome har mye Exodus over seg. 

Reactory@Facebook

Vokalen er typisk retrothrash, en miks av thrash og hardcore. En litt anmasende variant, men som absolutt ikke er blant de verste jeg har hørt.
Selv om dette var grei thrash, har de et problem de deler med flere; alle låtene har så og si det samme tempoet. Greit at de kjører litt groove av og til, at riffene er litt tung Slayer av og til, men jevnt over går det i samme rytmikk, rett fram og lite variasjon. Søker du metal som er bra spilt, har masse energi og flere kule små innstikk av soloer, og er litt neandertalsk (i mange av en bedre forklaring), sjekk gjerne ut Reactory . Det er mange der ute som følger denne new wave of thrash-greia, er du en av de kan du jo stikke innom gjengen online og kanskje finner du ut at dette er noe for deg?

Dette er ikke dårlig, det er faktisk veldig bra i den skuffen de befinner seg i. Alt kommer som vanlig an på hva du liker og ikke. Karakteren er et hakk over det jeg personlig ville ha gitt.

6/10

Tracklist:

  1. Shell Shock
  2. Spreading Brutality
  3. Viral Overdrive
  4. Kingdom Of Sin
  5. The Raid
  6. Metal Invasion
  7. ABC Warefare
  8. Orbit Of Theia
  9. Blasphemous Attitude